kepzavarvideo Creative Commons License 2010.11.14 0 0 41728

Igen, elolvastam!

De ezt a topicot nem csak ő olvassa, másrészt ha jó minőséget akar, annak ára van! Ha jól olvasom digitális videokamerák topic a neve ahova irtam, és ez az... Persze biztosan van olcsóbb megoldás, de minőségben jobb olcsóbbért nem hiszem, és én sosem azt néztem hogy lehet megoldani amatőr módszerrel, hanem ami kellett azt vettem meg! (néha kölcsönből, néha hitelből, néha a kocsim adtam el..) GYanitom nem hobbiból akarja csinálni a dolgot, és ha egy profi megjelenésű és minőségű eszközzel veszi fel, arról nem is beszélbve hogy könnyebb dolgozni vele, könnyebb minőséget produkálni, a munkájáért zokszó nélkól többet kérhet, és a megrendelő általában ki is fizeti, nincs az az érzete hogy ezt énis meg tudtam volna csinálni!

Nem kötelező semmi, de hátha lát fantáziát benne más munkához is!

Másrészt ha Te is olvastad mit árulok, akkor ez olcsó kamera, csak nem ugyanabban a kategóriában, én 3éve amikor vettem, örültem anno hogy meg tudtam szerezni 1,2M forintért, és az csak a kamera volt, a stativszett volt 270e, a mikroport 240e, a csipimikrofon 40e, a töltő 50e, az akkuknak (fél éve cseréltem őket le, még garisak) 18e volt darabja, de nem panaszkodom, nekem visszahozta már az árát!

Szóval neki is ajánlom, nekem jó befektetés volt ez a kamera, nem bántam meg, és nem akarom minden áron eladni, olcsóbbért több vevő lett volna rá, de nem irányár, ilyen állapotban (390fejóra) kevesebbért megtartom, max d700 lesz d3 helyett...

Ja tényleg, nikon d700 csere szóba jöhet!

Előzmény: Törölt nick (41726)