Ezzel nem akartam semmit alátámasztani, magyarázni, csak azt mutatja be, hogy ilyen boardot is dobhat a szoftver mindenhol (persze a lényeg az, hogy hányszor %-ban).
Csalás mindenhol lehet, nyilván nem mindegy, hogy mennyire védett a program ellene, de ez itt most nem nagyon jöhet szóba annál, aki ellen a "hadjárat" folyik, remélem nem kell magyaráznom miért.
Az OP-ben volt több hiba, 1-2 hibáról még a fejlesztőnek én írtam, melyek javítva lettek, de még maradtak is benne, pl. kiesésnél volt, hogy átugrik valakit a vak, és biztos van még sok hiba benne. Számomra az lenne a lényeges az OP-ben, hogy a lapok osztása VÉLETLENSZERÚ legyen valójában, ha ez garantált, akkor a többi pókerjáték szabályt nem követő hibák kevésbé zavarnak, hiszen mindenki tudhatja előre és kalkulálhat vele. A random szám generálást meg a szoftveresek többsége nem saját rutinnal oldja meg, hanem az adott fejlesztői környezetben hív meg egy rutint, amit már nagy valószínűséggel jóval többen teszteltek, mint magát az OP-t. De amennyiben abban hiba lenne, akkor sem lenne "olyan okos", hogy a már kiosztott lapoknak megfelelően dobna lapot. Ha a fentieket kizárjuk, akkor már csak a SZÁNDÉKOS OP FEJLESZTŐI "HIBÁRÓL" lehet szó, aminek nem tudom mi értelme lenne. Azt akarná, hogy a szoftverében több legyen a mákolás, vagy mi lehetne a célja vele.
OP 1-re persze emlékszem, hogy pont hogy működött arról nincs tudomásom, de erről olvastam már irodalmat, hogy milyen módszerekkel védik magukat/játékosokat a pókertermek.