Ne felejtsd el, hogy ez egy topik és nem egy privát kommunikációs csatorna.
Javasolnám kérdezd meg Pillangót, hogy milyen végeredményt tartott volna reálisnak még a döntő asztal előtt 1-2 nappal. Én nem tenném ezt közzé a személyiségi jogok védelme érdekében, amit MSN-en privátban beszélgettünk.
Ne felejtsd el, hogy akik a döntő asztalra jutnak azok többsége az előző körökben "elöl" végeztek, Pillangónak volt egy 1. és egy 2. helye a csoportkörökben. Azt se felejtsd el, hogy a legtöbbször az 1. hely akár egyetlen leosztáson, akár "lemákoláson" múlik. S persze nem érdemes összekeverni az esetleges 2. napi játékát az 1. napival, vagy az esetleges 3-4. napival, ami már mindig függ az aktuális pontszámától, illetve a kitűzött céljaitól.
Nyilván ugyanúgy nem tűnik életszerűnek, hogy valaki 4 asztalon 6. lesz, mint az, hogy valaki (Juhigabi II. bajnokság) egy csoport mind a 6 asztalát megnyeri vagy akár az, hogy valaki a Nyári bajnokságon brillírozik, sorba nyeri az asztalokat, majd szerez 2 db 4. helyet a 2 csoportjaiban.
Csak a "kedvedért" (meg akiket érdekel a statisztika) megnéztem az 1-3. bajnokságot ebből a szempontból, s azt találtam, hogy a döntő asztalon a 6. helyen mindig olyan játékos végzett, akik a csoportkörökben legalább olyan eredményeket értek el, mint most Pillangó:
I. bajn.: Hg lett a 6. Csoportkörök: 2 db 1. hely
II. bajn.: BB34 lett a 6. Csoportkörök: 3 db 1. hely (4 fordulós volt)
III. bajn.: Lajos lett a 6. Csoportkörök: ugyanúgy végzett, mint most Pillangó,
1. körben 1., 2. körben 2. lett
Na ezen a sormintán még Pillangónak van esélye javítani.
Én már annak örültem, hogy a 2. napon legalább játékra jelentkezett Pillangó (igaz? :)).