fredi69 Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3406

Sziasztok!

Rendkivül tetszenek a beírások :)

Én azt gondolom hogy a "mákolás" ugyanúgy része a pókernek mint a kiszámitott preciz játék. Képzeljétek ha mindig a matematikai esélyek szerint jönne a lap. A póker elvesztené a varázsát elvesztenénk azt amiért szeretjük. Nem lenne mit elemezgetni és nem tudnánk miröl beszélni esetenként vitatkozni. Nekem most egy picit az átlagosnál jobban érkeznek a lapok de az azért kevés lenne ahhoz hogy ott álljak ahol épp állok. Természetesen én is megnyerek 25-75% százalékos partykat és engem is bosszant amikor az ilyeneket elvesztem. De az ilyenek egy verseny során kiegyenlitik egymást. De aki azt mondja hogy bármilyen versenyt megnyert már úgy hogy a fortuna nem védte a seggét az hazudik. Mind az online mind az élő pókerból tudom hogy egy veresnyen a döntő asztalra azzok érnek oda akik jól játszanak és épp aznap szerencsések is. Na de egy ilyen sorozatnál ahol ennyi asztalt játszunk azért nem lehet mindent  csak a szerencsére illetve a pechre fogni!!

Mindenkinek szép hétvégét szurkoljunk a Forma-1 ért ( mindenki ahogy érzi)  (Hajrá Webber :)))  )

és várjuk a hétfőt hogy újbóll játszunk!!

Sziasztok