BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3403

Az "állítólag" nem azt jelenti, ahogy Te értelmezni akarod, nem kell mindent szó szerint olvasni, próbálj meg néha a sorok közé is látni:

- nem azt jelenti, hogy esetleg Zsaaaa nem javult le néhányszor/sokszor all-in-nél esetleg

rivernél ( itt nagyon sokszor kb. 40-60%-os partikról van szó )

- vannak játékosok, akik ha sorozatban lejavulják őket, akkor póker progit meg az ellenfelet

okolják mindenért, ha meg ők javulnak le másokat, akkor egy sorry-val elintézett a dolog

és már megy is feledésbe a leosztás

- azt se felejtsd el, hogy Zsaaaa meg a Te játékod is olyan, hogy az átlagoshoz képest több

leosztásban vesztek részt (ezt nem hibaként mondom) és ebből következően nyilván jóval

többször kerültek szembe egymással, mint mondjuk velem, aki viszont az átlaghoz képest

kevesebb partiban vagyok érdekelt

- olvasd el Pillangó amit írt, szó nélkül tűri, hogy most éppen nem megy neki, nem jönnek

a lapok, Amagasát lejavulja egy Akicsi stb., ott van benne az írásába, hogy majd

egyszer, valamikor kiegyenlítődik

- Én sem hőbörögtem, hogy a 3. asztalon az utsó 3-ban 500/1000-nél JanFan SB-n, 860$,

Kkicsi, nálam TT, kb. átlagos zsetonnal, gombról megadtam és persze riverig végigpasszoltuk

Zsaaaa-val és ahogy sokszor van ilyenkor persze jött a K és máris több zsetonja lett

JanFannak mint nekem, s hamarosan ki is estem és JanFan nyert 860-ról.

Nem hőbörögtem a 4. asztalon sem, amikor a HU-ba kb. 2500$, 6500$ (nálam) fordultunk

Fredivel és az utolsó 2-3 (talán 4) leosztás a következő volt:

Fredi vs BB65  QQ (kb.) vs. 88,  A8 vs. AJ (ezzel lett vége), persze mind2 preflop all-in, s

egyiket sem én nyertem

Mind2 esetben gratuláltam az ellenfelemnek és tudomásul vettem,hogy a póker már csak ilyen

és tudomásul vettem, hogy a 3. asztalon ha nem jön a K, akkor 50%-os esély lett volna az

első helyhez a 4-en meg nekem állt egy kicsit a zászló és még hallgatnom kell esetleg majd

Sign-t, hogy a 2-3. helyeimmel már megint gyűjtögetem az "extra" pontokat, pedig sokszor

csak ennyin múlik az 1. hely sorsa.

- és nem csak az Octogon ilyen, mert nem a progi tehet róla, hanem a "véletlen lap"

eredményezi ezt (persze meg lehet kérdezni, hogy vajon ellenőrzött progi-e az

Octogon, nyilván nem)

- engem az háborított fel, ahogy lereagáltad a kiesésed Zsaaaa felé, ettől persze ugyanúgy

"kedvellek", mint eddig, hiszen eddig is, sokszor a "másik" tehetett a vereségedért, csak

most részese voltam az egésznek és felhúztam ezen magam

- összefoglalva a lényeget, amit a fentiekkel súgalni akartam feléd (egy kicsit hosszúra nyúlt):

az "állítólag" nem azt akarta jelenteni, hogy nem javult le Zsaaaa többször is

(még az is lehet, hogy volt hogy esetleg "hibás" játékkal), hanem azt, hogy fogadd el,

hogy a póker ilyen és próbálj emlékezni arra is, amikor Te javulsz le sorozatban másokat

(most nehogy azt mond, hogy nem volt még ilyen veled, vagy akár "lapfosásod", a

kedvenc mondás szerint)

Előzmény: lajos71 (3402)