Az "állítólag" nem azt jelenti, ahogy Te értelmezni akarod, nem kell mindent szó szerint olvasni, próbálj meg néha a sorok közé is látni:
- nem azt jelenti, hogy esetleg Zsaaaa nem javult le néhányszor/sokszor all-in-nél esetleg
rivernél ( itt nagyon sokszor kb. 40-60%-os partikról van szó )
- vannak játékosok, akik ha sorozatban lejavulják őket, akkor póker progit meg az ellenfelet
okolják mindenért, ha meg ők javulnak le másokat, akkor egy sorry-val elintézett a dolog
és már megy is feledésbe a leosztás
- azt se felejtsd el, hogy Zsaaaa meg a Te játékod is olyan, hogy az átlagoshoz képest több
leosztásban vesztek részt (ezt nem hibaként mondom) és ebből következően nyilván jóval
többször kerültek szembe egymással, mint mondjuk velem, aki viszont az átlaghoz képest
kevesebb partiban vagyok érdekelt
- olvasd el Pillangó amit írt, szó nélkül tűri, hogy most éppen nem megy neki, nem jönnek
a lapok, Amagasát lejavulja egy Akicsi stb., ott van benne az írásába, hogy majd
egyszer, valamikor kiegyenlítődik
- Én sem hőbörögtem, hogy a 3. asztalon az utsó 3-ban 500/1000-nél JanFan SB-n, 860$,
Kkicsi, nálam TT, kb. átlagos zsetonnal, gombról megadtam és persze riverig végigpasszoltuk
Zsaaaa-val és ahogy sokszor van ilyenkor persze jött a K és máris több zsetonja lett
JanFannak mint nekem, s hamarosan ki is estem és JanFan nyert 860-ról.
Nem hőbörögtem a 4. asztalon sem, amikor a HU-ba kb. 2500$, 6500$ (nálam) fordultunk
Fredivel és az utolsó 2-3 (talán 4) leosztás a következő volt:
Fredi vs BB65 QQ (kb.) vs. 88, A8 vs. AJ (ezzel lett vége), persze mind2 preflop all-in, s
egyiket sem én nyertem
Mind2 esetben gratuláltam az ellenfelemnek és tudomásul vettem,hogy a póker már csak ilyen
és tudomásul vettem, hogy a 3. asztalon ha nem jön a K, akkor 50%-os esély lett volna az
első helyhez a 4-en meg nekem állt egy kicsit a zászló és még hallgatnom kell esetleg majd
Sign-t, hogy a 2-3. helyeimmel már megint gyűjtögetem az "extra" pontokat, pedig sokszor
csak ennyin múlik az 1. hely sorsa.
- és nem csak az Octogon ilyen, mert nem a progi tehet róla, hanem a "véletlen lap"
eredményezi ezt (persze meg lehet kérdezni, hogy vajon ellenőrzött progi-e az
Octogon, nyilván nem)
- engem az háborított fel, ahogy lereagáltad a kiesésed Zsaaaa felé, ettől persze ugyanúgy
"kedvellek", mint eddig, hiszen eddig is, sokszor a "másik" tehetett a vereségedért, csak
most részese voltam az egésznek és felhúztam ezen magam
- összefoglalva a lényeget, amit a fentiekkel súgalni akartam feléd (egy kicsit hosszúra nyúlt):
az "állítólag" nem azt akarta jelenteni, hogy nem javult le Zsaaaa többször is
(még az is lehet, hogy volt hogy esetleg "hibás" játékkal), hanem azt, hogy fogadd el,
hogy a póker ilyen és próbálj emlékezni arra is, amikor Te javulsz le sorozatban másokat
(most nehogy azt mond, hogy nem volt még ilyen veled, vagy akár "lapfosásod", a
kedvenc mondás szerint)