Törölt nick Creative Commons License 2010.11.12 0 0 1650

vezérelt áram

Ezt értem. Csak azt nem értettem, hogy hogyan jön az áram probléma az én gázfogyasztás csökkentésemhez. Én azért preferálom a ph házakat, mert oda nem kell gáz egyáltalán. Ezzel csökken az ország gázfogyasztása és függősége más országoktól. Áram az persze kell.

mert ott mindenkinek van lakása és aki jobbat akar az építtet házat

Hát ez óriási tévedés. Az emberek többsége bérli a lakásait amiben él. Házat sem úgy építenek, hogy na gyerünk költsük el azt a rengeteg eurónkat és húzzunk fel valami vigyinlót.

sokan gondolkoznak így mint te

Azért szerintem a többségnek a sok minimálbéres vállalkozó jut eszébe akik így próbálnak csalni. De tény, hogy aki multinál alkalmazott az nem tehet róla. Ehhez kellenének a kemény szakszervezetek akik érvényesíthetik az akaratukat. A szakszervezeti vezetőt pedig nem a multinak kéne alkalmazni és fizetni. Mert így semmit nem ér.

tagolt homlokzatot is lehet ph megfelelőre hőszigetelni

Csak ráfizeted a gatyád.

Nem néztem meg az eredeti terveket. Azt akartam csak mondani, hogy ha valaki házat akar építeni, amelynek energia igénye jóval a magyar átlag alatt van és 10 év múlva már csak ilyen házakat lehet majd építeni, akkor azt meg kellene engedni most még ha nem is illik oda a tájba. Mert mi lett volna ha a Louvre-ot sem engedik meg felépíteni? Mára meg elképzelhetetlen, hogy ha Párizsba jársz akkor kihagyd és ne nézd meg. Ez a fejlődés.

Előzmény: cseik (1648)