4.0 SOHC Creative Commons License 2010.11.12 0 0 4037

Velem kikúrt a gyürki. Biztos meglátta a tollakat a hátamon. A janódobot sem dícsérem, de a kipufogó véletlenül jó lett, amit csináltak. Viszont ameddig ott voltam, 3x csapódott le a kocsim motorházteteje magától, mire odamentem és én fogtam, ameddig dolgoztak, mert a csávó arra nem volt képes, hogy aládugjon egy kiba partvisnyelet. Persze mea culpa, miért ilyen szar volt a kocsim, hogy lecsukódott...
Én nem azokat akarom megfizettetni, amiket beletettem, hanem a kocsit, ebben az állapotban. És csak a teljesség kedvéért soroltam fel.
Én például nem megyek ki Pestről, hogy megmutassam a kocsimat egy potenciális olcsó jánosnak. Ha komoly vevő, akkor eljön érte, ahogy én is elmentem mindenhova. Én ebben régimódi vagyok, nem tetszik a cigány stílus. Minenki próbáljon akkorát ugrani, amennyi még kitelik az erejéből. Nézzen olcsóbb autót, ha arra van pénze, ne engem fárasszon a kolompáros ajánlataival.

A jó öreg jelmondatom megint igaznak bizonyult. Az lehet, hogy különbözőek vagyunk, de az biztos. :-D

Előzmény: 4.0V6 (4034)