Mr Spock Creative Commons License 2010.11.11 0 0 46058

Ha át akartok erre állni, de szervert hozzá nem akar semelyiktek létesíteni, akkor majd keresek nektek free szervert.

Kosz a segitsegert, de oszinten szolva, en eloszor azt szeretnem kiprobalni, hogy hosszutavon van-e elegseges erdeklodes, hogy maga a koncepcio sikeres/kivant lesz-e.

Eddig nem a kis technikai hibak voltak a problema. Igazan nem is volt problema, na dehat valamennyi idobe bele fog telleni, amig mindenki "felmelegszik" ehhez az uj koncepciohoz.

A Skype konnyen kezelheto es automatikus. Amikor otthonrol a desktop-omrol inditottam be, semmi problema nem volt. Egy ocska kimustralt laptop amirol utoljara inditottam be, egy motelben ahol az internet kapcsolat amugyis csapnivalo volt, nem volt meglepetes a hibas kapcsolat. Most Vasarnap egy masik motelben leszek (vagyok mar), ahol eddig hibatlan es gyors az internet. A laptop ugyanaz, de szerintem jol fog mukodni osszessegeben.

Ennek ellenere koszonom a tobbiek neveben is a felajanlott segitseget. Az egyetlen ami nekem nem tetszik, az a gombok nyomogatasa amikor valaki beszelni akar. Ha van egy jo "jatekvezeto", es mint a tobbiek remelem eszrevettek, pont ezt a szerepet probalom egyenlore betolteni, anelkul es kepes kell hogy legyen a beszelgetest iranyitani es a hangzavart elkerulni. Hiszen alapjaban nem mas, mintha egy asztalnal tobb ember ul es beszelget.

Előzmény: Törölt nick (46056)