Clios Zsolti Creative Commons License 2010.11.10 0 0 989

Koszi a valaszt Dobri.

En is ugy gondoltam mar regebben, hogy Elsac jo lenne kezdetnek, vagy akar hosszabb tavon is, mert ott inkabb nemetek laktak/nak, es talan nem annyira nagy elvaras az a p"osze, europa legrondabb nyelve (FR), csak minimalis szinten, es a svabok talan tesznek bele ha rosszul beszelem a franciat. Masik elony, hogy nincs tenger, mert utalom a parat, es nyirkossagot.

(de ezt csak tippelem, eleg regen annektaltak mar a franciak a nemetektol azt a videket, azota biztosan sok idegent betelepitettek, hogy a nemet etnikumot fellazitsak..a lakossag etnikai osszetetelerol semmi infot nem talaltam).

Szoval mit mondassz? 1000 szó Francia (messzemenoen nyelvtan nelkul) es jó német és angollal belevágjak Elszász-ba? Arra gondoltam kocsival bekarikazom a kornyeket, es valahol kiveszek egy putrit...aztán nézek valami buszos melot vagy kamionost,,van nemzetkozi szllitmanyozasim, asszem ez a fimo ott. Vagy mosogatok eleinte, kein/ne pas problem.

.....................

Rufella! Nem akarok en hazudni a kiseroben, csak azt a par sort irni amit alabb es leirni, hogy csatoltam a cv -met .

Na jó, nekiesek egy megfogalmazasaba, es majd kijavitjatok.

UI:  Milyen fura, hogy nem sok hely van a vilagon ahol jol erzik magukat az emberek. Nem hiaba kulfold , az megis kulfold.

Ez egy jo zene , a kulfoldon eloknek sokat mond/jelent a tartalma:

Előzmény: Dobri (981)