Koszi a valaszod (neked is).
Osszessegeben lehet azert adni ugy gondolom egy 8-ast a 10 es skalan Fr-ra. Ez akszelan .
Tudom mindenki lazitani jon ide, es nem konkret erofeszites altali segitseget nyujtani masoknak.
Hogy is kezdjem, Ti itt akik mar kint eltek regota, ismeritek mire mozdunak (reagalnak, eszjarasukat ismeritek az Fr-nak). --> Cv-m leforditva, mar csak egy par soros erdeklodes kellene melle amivel megkeresem a helyeket. Angolnyelvteruleten tudom a leghatasosabb megirast ami eleg szimpla, de itt meg nem (ugyanis nyelvbol-nyelvbe csak szaraz forditast vegezni ugye nem lehet).
Csak ennyi kellene ha valamelyikotoknek lenne kedve egy ilyen forditasra. so-allors (abszulute nem kell nyelvtani hibaktol mentes legyen, sot kell is,,,mert kulfoldi vagyok, es akkor nem gondoljak, hogy jovo-meno vagyok fr.nyelvtanarkent :-))
Kedves Holgyem / Uram,
Erdeklodnek ures allasok irant az onok cegenel/hoteleben/stb szezonalis, vagy allandora is.
Tapasztalatom van : Londinerkent, karbantartokent, turabuszvezeto/idegenvezetokent (1-55 szem.), de barmilyen egyeb munka is erdekel, akar konyhai, ski lift kezelo, stb.
Utazni napokon belul tudok.
Oneletrajzom csatoltam, kerem tekintsek meg
Udv : ZSolt
szigoruan ha valamelyikotoknek ideje es kedve van a forditasra....mas is épulne belole.
digicatnek: a 7 honapot szezontavra ertettem Maj-Nov Nyar=Fozezon ami 7 honap <nyár< +-