Ez nagyon jó.... most már tudom , akkor is pancser....pláne így , hogy tudom kicsoda. eddig azt hittem, csak én írok nyílvánvalóan könnyen kideríthatő módon.
Akkor Simó válaszát végképpen nem értem, mert ők valamikor jó barátok voltak. Jakab sokat segített Simónak, aki sokat kellene köszönjön ezért neki. Persze ez a Simó gyerek nem egy hálás típus, azt mindenkinek kell tudnia. Emlékszem amikor egy vasárnap délután üldögéltünk egy azóta komoly szintre jutott barátom lakásán és ott ez a piros hangszoró gyerek legalább két hangszeren játszott.
Emlékszem a 2006-os kampányra , amikor lépten nyomon nyomult ezerrel, mert szüksége volt ránk. Aztán még sokmindenre emlékszem, mert most van egy kis időm emlékezni, és látom szépen kirajzolódni a jellemét. Ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni.
Eljőn majd az idő, amikor már mostani gazdijától is távolódik. A mostani magyarázata azért sántit ami az Aba utcai hídról szól, idézem: " Az álltalatok választási kampányra " üggyé " előlépett történetben sajnos valaki hibázott. Ezt mindketten tudjuk."
Nocsak eddig tagadtátok valamennyien és választási kampánynak hívtátok, aminek semmi alapja sincs. Lapozd vissza szócsőként megjelenő Érdi Lap című papirhalmazt és olvass utána.
Csak megjegyzem senki nem használta választási kampánynak, mert ez már akkor réges régen rendőrségi ügy volt. Tudod Simókám ez már csaknem 2 éve köztudott dolog, de a szolgálati úton végig kellett menni / bizottság, interpelláció, közgyűlés / ahol mindenhol hazugásgot válaszoltatok. Ez a demokrácia ára, hogy nem lőnek egyből főbe, hanem végig mész az elvárható demokratikus úton és csak a legvégén nyúlsz a jog eszközéhez. Persze ez így egy kicsit macerásabb, de én úgy gondolom, hogy ez a helyes. Millió alkalom lett volna, beismerni már korábban " sajnos valaki hibázott" helyzetet. Most sem nevezed meg, hogy ki utalványozta a pénzt, a szerződést a megbízásra a Hinterland kft-vel meg nem te tetted fel, hanem "kigyószisz".
Szóval úgy látszik ezen a banánhéjon buktok el. Bármi lesz a végeredmény ebből már nem lehet jól kijönni.