punasok Creative Commons License 2010.11.09 0 0 972

ujra netten, bocsi, hogy beleszolok de igazan erdekesnek talalom...

emlekeztetoul, en mar 11 eve elek kint , francia ferj, csalad, melo minden van...ami allitolag boldogga tesz./

Hogy milyenek a franciak ?, itt is van hulye is meg normalis is. Az en tapasztalataim szerint elegge felszines, csak magadra szamithatsz, lelkizni egyaltalan nem lehet veluk, mivel neha ugy erzem nekik nem ugyan azok a dolgok fajnak , mint nekunk. Hallgatni meghallgat, csak nem hallja amit mondtal...masnap ujra elmeselheted neki ugyan azt a gondodat, uj tortenetkent eli meg, vagy lehet, hogy itt mindenki szenilis?

Ha kis idore akarsz kijonni, rossz tapasztalataim ellenere is - azert megis ugy gondolom, hogy ez egy nagyon szep orszag, s igazan van mit felfedezni, attol fugg, hogy te mit varsz .

Azt irod talaltal egy melot ahol kb 1500 net. fizetest kapsz, nem rossz, de a mai vilagban ebbol a penzbol itt franciaban meg lehet elni, kicsit szorakozni, hazamenni Mo. egy kicsit, s ennyi, semmi tobb. 

Ui.: viszont az unokatesod tenyleg gazos, ha a szarajevoi hallotgyujtest "mokas melonak" talalta , ugy gondolom ilyen esetekben szoktuk azt mondani, hogy pszihologushoz kell jarni egy kicsiket....

a nyelvtanulas temaja: tudod a jo istenke elotte nem igazan vagyunk egyenloek, te a szerencsesek koze tartozol, s orulj ennek, gondolom meg fiatal vagy az eszed nagyon gyors....konnyen tanulsz, konnyen kommunikalsz, vannak batortalanabb emberkek is , ami nem azt jelenti, hogy tok hulyek.

En mielott kijottem franciaba, a gimiben tanultan franciat ami semmit sem ert, utana belgiumban dolgoztam, mint baby-sitter.Teny francia kornyezetben , en is "eleg jol cseveresztem 3 honap utan", azota jartam suliba is itt kint, allitolag nagyon jol beszelem a nyelvet, van olyan emberke aki eszre sem veszi, hogy idegen vagyok. De neha vannak olyan pillanatain, amikor hulla faradt vagyok, s a hopipo is tele van, ilyenkor azt sem tudom- mi a le es a la, s nem is akarom tudni(tudom ez nem jo, de igy van, s attol felek az evek mulasavval egyre jobban igy lesz)

Előzmény: Clios Zsolti (970)