Én végighallgattam az egész vitát. Amit a jobbik müvelt egy 1995.-ös az EU által megkötött megállapodást Izraellel amit mi , mint EU tagok kihirdettünk a parlamentben, hát az elégé övön aluli volt. Megjegyzem másik minimum nyolc országgal kapcsolatban hirdettek ki hasonló egyezményeket, amihez hzzá sem szóltak. Látszott, hogy Izraelre edzettek, mivel előre bejelentett felszólalásokkal készültek rá. Hetet-havat összehordtak, amihez semmi köze nem volt az előterjesztéshez, napi szokásos izrael ellenes propogandát folytattak, teljesen elrugaszkodott a valóságtól és a realitásoktól.
Na a nagy hevületben, Vona már annyira elragadtatta magát, hogy holakauszt iparról értekezett. Ezért lett a házbizottság összehíva Bárándy javaslatára, majd Mesterházy csatlakozott, hogy Pörzs beszólását is vegyék fel az üllés témái közé.
Nekem nem tettszett ez a modi. Morvai meg mint EP képviselő már átment zsarolóba meg fenyegetőbe. Szóval ha véletlen ezt valamelyik külföldi újságíró végighallgatja, vagy valaki tájékoztatja nem csodálkoznák, ha megint gyalázó cikkek jelenének meg.
A jobbik többet árt, mint a szocik és a ballib média. Mire jó ez.