Angeleena Creative Commons License 2010.11.08 0 0 1499

És ne kezdjék a szőke, agresszív nőid most meg az "őrült rajongós" hazugságaikat, nem vagyok/nem voltam és nem is leszek sem a rajongód, sem őrült, a családom se, nem zaklattam/-ok és nem is fogok senkit se, a skizofrén szőke nőidet se, exeidet se, téged se, a családodat se; én hamarabb ismertelek, mielőtt híres lettél, a skizofrén szőke atlétádat vállaltad fel a sikereid kellős közepén, akit visszadátumoztak a múltamra a háttérben, úgyhogy a mostani, felvállalt szőke atlétád az őrült, beteg rajongód, aki a szerelmet játssza évek óta a provokálós, dacos kapcsolatodban, aki várja, hogy mikor veszed már végre el felségül dacból, mikor ejted már teherbe dacból, ha már dacból felvállaltad, dacból eljegyezted, dacból reprezentálgat, az egész kapcsolat csak egy dac-korszakos időhúzás, de sajnos ez a valóság, nézd végig a fényképeidet, megtörtént, és hivatalosan még mindig tart...hiszen "mindig csak a felvállalt nőnek lehet igaza", ebből a pozícióból mindig "győztesként" támad engem és a családomat, azt is játssza a nyerő párodat a versenyzős, skizofrén szőke atléta...