laszlohalasz Creative Commons License 2010.11.08 0 0 4558

Én nem kötődöm semmilyen párthoz, semmilyen eszméhez, minden vonatkozásban (anyagiak, munka, tartózkodási hely, stb.) teljesen független vagyok.

Ezért szoktam kizárólag csak emberi vonatkozásában nézni és megítélni dolgokat.

Nem tudom, de nem is érdekel, hogy egyáltalán megbízásból, vagy egy kis csoport gátlástalan harácsolásából történik, de tény az, hogy évek óta véleményem szerint a város lendületes fosztogatása folyik.

Minden épelméjű embernek látnia kellene, hogy Érden minden beruházás, építés minimum a kétszeresébe kerül mint máshol. Plusz az egyéb módon (dupla elszámolások, horribilis tanácsadói díjak, stb.) lenyelt hatalmas összegekről már ne is beszéljünk.

Nyugodtan lehet milliárdos lenyúlásról beszélni.

Erről úton - útfélen bárki tájékozódhat is, akár itt a fórumon, akár más úton.

De Érden, az érdi lakosok közül tesz - e ez ellen bárki is a puffogásokon kívül?

Történtek - e állampolgári jogon bejelentések, rendőrségi, ügyészségi vizsgálati kérelem benyújtások? Ha kell, külön - külön akár 100 vagy annál is több ember részéről?

Fordult - e valaki a miniszterelnökhöz bejelentéssel? Ha kell, külön - külön akár 100 vagy annál is több ember részéről?

100 vagy még annál is több ember beadványait már nem lehet lesöpörni.

Mivel nem vagyok érdi lakos,  az érdieknek csak segíteni tudok, helyettük intézkedni nem.

Segíteni viszont szívesen segítek, mivel egy bizonyos ügyben az általa egy becsületes ember ellen elkövetett jellemtelensége és véleményem szerint aljas, pofátlan cselekedetei miatt én is szemben állok a T. Mészárossal.

Szóval tessék cselekedni.

Hajrá Érd.

Előzmény: Törölt nick (4557)