Scott - Elolvastam a wikipedian, hat egy horrorstory. Miert valasztottak meg?
Rubionak nem neztem utana, azt hallottm o a latino kedvenc.
Nalunk egy botranya volt a republikanus primary-n a valodi republikanus jeloltnek, plagizalt egy cikket amiert felvett egy csomo penzt, kesobb sajnos jelentkezett az akitol lopta a tanulmanyt. Emiatt elbukott es igy tudott nyerni a tea partys kalandor akirol viszont a primary utan derult ki, hogy egy svihak. Menteni a menthetot egy republikanus partbol kiugrott Constitution partos ugrott be jeloltnek, nyomast gyakorolva a tea partisra hogy vonuljon vissza. Urge maradt, se egyik-se masik nem nyert, lett egy demokrata governorunk. Szoval ugy latszik nem minden allamban veszik egyforman szigoruan a jeloltek eloeletet.
Egyebkent Florida nem jellemzo Amerikara. Mikor kijottem Amerikaba, olvastam egy hirt, megeroszakolt lany adoptaltatni akarta a gyereket de az "apa" aki 20 eves megerdemelt bortonbunteteset toltotte a dutyiban nem jarult hozza. Igy a gyerek lelencbe kerult, se apja-se anyja. Mondom a ferjemnek a hirt, kerdi, Floridaban tortent? Mondom igen. Ja, aszondja az ilyen hirek mindig onnet jonnek.