Stone80 Creative Commons License 2010.11.05 0 0 554

Sziasztok! Néhány hozzászólással ezelőtt már fel lettek hozva a Thomann DP szériás zongorái, de ez idáig senki semmit nem írt róluk. Nincs tapasztalat? Látott, próbált már valaki ilyet? Minőségben, tudásban hol kell elképzelni ezeket, ahová az áruk alapján tenném, vagy ígéretesebbek annál.

Teljesen kezdőként szeretnék digitális zongorát venni, hogy tanulhassak rajta. Nincsenek különleges elvárásaim, legyen:

- Egy az utca embere számára elfogadható zongorahangja.

- Zongoraszerű billentése, nem kell, hogy olyan legyen, csak jobban hasonlítson zongorához, mint egy szintetizátorhoz.

- Megbízható mind elektronikailag, mind mechanikailag. Ne kelljen néhányszáz üzemóra után felújítani, vagy kidobni.

Korábban majdnem beszereztem egy használt Casio CDP-100-ast - lecsúsztam róla - mert az is megfelelt volna az igényeimnek. Segítsetek, jó lehet nekem egy Thomann DP30 vagy 50? Sajnos tudtommal hozzám legközelebb 300 km-re lehet ilyet kapni, ezért megnézni, kipróbálni nem indulok el addig, amíg egy-két biztató dolgot nem hallok róla, de legalább több jót, mint rosszat.