nobolond Creative Commons License 2010.11.04 0 0 2287

Való igaz : mivel a helyhiány miatt mindíg össze- és szét kell szedni a...ööö... SZŐNYEGEN ( tudom: szégyen-gyalázat ! ) a pályát ( a szőnyeg minden átkával ) - gondoltam : legalább a fotózáshoz ne kelljen kúszni a földön, legalább kipróbálom magam - aztán vagy lesz terepasztal vagy nem...

Arról nem is szólva, hogy bármilyen szépek is a modellek - mert csak olyanokat vettem, amik kifejezetten SZÉPEK, tetszettek, v. vmi miatt különlegesek - furán mutat, hogy a fotókon "föléjük magasodik" a szekrénysor...

Nagy álmom a terepasztal : de kb. a dioráma darabjainak megfelelő részekre kellene tudni szétszedni a tároláshoz. Mivel sokszor raktam össze és fotóztam le "spontán próbapályát" az évek alatt mindíg az jött ki, hogy kb. egy 3,5x1,5 m-es pálya felelne meg - és ezt még elviselné a nejem is - ha utána el is rakom.

Ez viszont azt jelenti, hogy - ha jól számolok - kb.: 7x5 = 35 (!!!) "dioráma darabból" állna össze. Na és persze ezeket minden alkalommal "passzítani kellene" mind mechanikusan, mind elektromosan ! Reménytelen... 

Előzmény: MarkTrain (2284)