Kriszty24 Creative Commons License 2010.11.03 0 0 2954

sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni hozzáértéktől..

Arról van szó, hogy hitelket szeretnék kiváltani, vagy adósságrendező hitellel vagy szabadfelhasználásúval, nem tudom hogy működik.

Hitelkártyát és személyi kölcsön szeretnék kiáltani, sajnos nagyon sok a havi törlesztő,és nehéz fizetni, ezért arar gonodltam, hogy ingatlnafedezetre felvennék 1,5 millió ,-ftot.

Viszont a lakáson lakéshitel van. Én ugy gondolnám, hogx 11milliót érne, bár ki tudja manapság...de teljesen felújított budapesti 64nm-es lakás, ezen van 6miélió hitel most a chf miatt, különben nem lenne, csak olyan 4,8 :S...

szóval kíváncsi lennék, hogy bele férne-e, illetve nem szeretnéám másik banknál kiváltani a lakáshitelt, hanme arra godnoltam, hogy az Ersténél, ahol vban a lakáshitel ott próbálnék még kérni 1,5millliót.

Nem tudom, hogy bele férne-e még ez az összeg:S

Sajnos papíron nem vmi fényes a keresetünk , nem vagyunk bejelentve teljesen, nekem netto 100e, a férjemnek nettó 60ezer papíron. Ebből lejön a lakáshitel olyan 63ezer, illetve az Ersténék van a szemékyi kölcsön, ami havi 16ezer, viszont nem tudom, hogy az jelentene-e valamit, hogy ebből az új hitelből , kfizetném a személyi hitelt, és akkor az a törlesztés máris nem lenne..nem tudom, hogy ezt a bankkal meg lehetne -e előre bezsélni. ...

Illetve nem is tudom mi a jó megoldás ilyenkor, bevallani, hogy hitelkeet akarok kiváltani, vagy inkább csak kérjek szabadfelhaznsnálásút szimplán, és nem be vallani , hogy hitelket akarok kiváltani? mivel a hitelkártyák más banknál vannak, akkor mi lenne, ha mondjuk nem vallanám be?

VAgy másik lehetőságkánt gondoltam arra, hogy személyi hitelt veszek fel, pár hónapig másik bankhoz utlataom a fizetésemet, ahol nem látszódik semmi hitelem, és ha nem vallanám be, hogy van lakáshitelem is és egyebek, a bankok tuddják egymás ügyfeleit ellenőrizni?

Bár inkább jobban ragaszkodnék az ingatlanfedezethez, emrt jóval kevesebb a akamata, csak hát félek, hogy máűr nem tudom beterhelni a lakást, és gondolom sok múlik az értékbecslésen, és hát azt előre ki kell fizetni, és ha nem kapom meg a hiteltm az bukta.

Szerintetek egy hitelközvetítő tudna segíteni könynebben hitelhez jutni, igazábül megoldást szeretnék találni, de félek egyedül nem mennék sokra. illetve tanácstalan vagyok abban, hogy milyen hitel lenne a legfelelőbb és könnyebben tudnék hozzájutni..köszönöm előre is.

elnézést az elírásokért, de sietségből adódik:)