sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hozzáértéktől..
Arról van szó, hogy hitelket szeretnék kiváltani, vagy adósságrendező hitellel vagy szabadfelhasználásúval, nem tudom hogy működik.
Hitelkártyát és személyi kölcsön szeretnék kiáltani, sajnos nagyon sok a havi törlesztő,és nehéz fizetni, ezért arar gonodltam, hogy ingatlnafedezetre felvennék 1,5 millió ,-ftot.
Viszont a lakáson lakéshitel van. Én ugy gondolnám, hogx 11milliót érne, bár ki tudja manapság...de teljesen felújított budapesti 64nm-es lakás, ezen van 6miélió hitel most a chf miatt, különben nem lenne, csak olyan 4,8 :S...
szóval kíváncsi lennék, hogy bele férne-e, illetve nem szeretnéám másik banknál kiváltani a lakáshitelt, hanme arra godnoltam, hogy az Ersténél, ahol vban a lakáshitel ott próbálnék még kérni 1,5millliót.
Nem tudom, hogy bele férne-e még ez az összeg:S
Sajnos papíron nem vmi fényes a keresetünk , nem vagyunk bejelentve teljesen, nekem netto 100e, a férjemnek nettó 60ezer papíron. Ebből lejön a lakáshitel olyan 63ezer, illetve az Ersténék van a szemékyi kölcsön, ami havi 16ezer, viszont nem tudom, hogy az jelentene-e valamit, hogy ebből az új hitelből , kfizetném a személyi hitelt, és akkor az a törlesztés máris nem lenne..nem tudom, hogy ezt a bankkal meg lehetne -e előre bezsélni. ...
Illetve nem is tudom mi a jó megoldás ilyenkor, bevallani, hogy hitelkeet akarok kiváltani, vagy inkább csak kérjek szabadfelhaznsnálásút szimplán, és nem be vallani , hogy hitelket akarok kiváltani? mivel a hitelkártyák más banknál vannak, akkor mi lenne, ha mondjuk nem vallanám be?
VAgy másik lehetőságkánt gondoltam arra, hogy személyi hitelt veszek fel, pár hónapig másik bankhoz utlataom a fizetésemet, ahol nem látszódik semmi hitelem, és ha nem vallanám be, hogy van lakáshitelem is és egyebek, a bankok tuddják egymás ügyfeleit ellenőrizni?
Bár inkább jobban ragaszkodnék az ingatlanfedezethez, emrt jóval kevesebb a akamata, csak hát félek, hogy máűr nem tudom beterhelni a lakást, és gondolom sok múlik az értékbecslésen, és hát azt előre ki kell fizetni, és ha nem kapom meg a hiteltm az bukta.
Szerintetek egy hitelközvetítő tudna segíteni könynebben hitelhez jutni, igazábül megoldást szeretnék találni, de félek egyedül nem mennék sokra. illetve tanácstalan vagyok abban, hogy milyen hitel lenne a legfelelőbb és könnyebben tudnék hozzájutni..köszönöm előre is.
elnézést az elírásokért, de sietségből adódik:)