Szegedi Edith
2010.10.31
|
|
0 0
topiknyitó
|
2004-ben százalékoltak le rheumatoid artritisszel. 67%-os rokkant lettem. 2008-ban 53%/a régi 67%/ majd idén októberben a felülvizsgálat, állapot rosszabbodást állapított meg!A felülvizsgáló bizottság megállapítása a következő: Az előző szakvéleményezése óta progressio következett be/ súlyosbodott a betegsége/ .Mozgásfunkciók,ízületi panaszok,fájdalmak fokozódtak,fájdalom toleranciája jelentősen csökkent.Támbottal nehezen jár.Továbbá az,hogy az összeszámolt % pontok összeadva 75%-t tesznek ki és nem hatvanat! Ez volt a felülvizsgáló orvos szakvéleménye. A nyugdíjbiztosítási igazgatóságtól pedig ezt:Az ügyfél össz szervezeti egészségkárosodása 67%-ról 60%-ra változott,de továbbra is III. rokkantsági csoportba tartozik. Na erre varrjon gombot az ember!Fellebbezni szerettem volna a kormányzati portálon keresztül,/mivel nem tudok jelenleg járni és sajnos magamat ellátni sem/ nos nem tudok belépni! Az önkormányzat ügyfélszolgálatánál a jegyzőtől kapott négy éves kódomat használni nem tudom! A férjem segíteni nem tud,hiszen ő maga is rossz egészségi állapotban van/ő már öregségi nyugdíjas/! Másra számítani nem tudok,mivel lakhelyem 8 kilométerre van a várostól! Még hat napom van és lejár a fellebbezési határidő! Mit tegyek? |
|