homályzóna Creative Commons License 2010.10.29 0 0 4905
A pontos hátterét nem tudom, de a tények magukért beszélnek. Az egyébként sem magas színvonalú körülmények (érts ezalatt bámit ami a kézivel kapcsolatos:labda, mez, edzések száma,stb.), az elmúlt hónapban durván zuhantak. Az egyébként sem magas bérek több mint felének megvonása, amit amúgy is csak arra költöttek a játékosok, hogy kijussanak Budaörsre. Edzések helyszíne váltakozik, már nem Budaörs (mert az 2000 Ft-al drágább volt), hanem egy kerületi szutyok, amit kb 1930-ban építettek. Egyébként most foltozgatják, ezért a pálya egyik felét csiszoló munkásoktól ugyan külön, de egy légtérben kell a szálló porban eddzeni vagy opcionálisan egy kapunélküli, tartó oszlopokkal nehezített pingpong teremben kell gyakorolni. Szép kilátások!
Innen is csak gratulálni tudok azoknak akik úgy érezték, sima ügy lesz ez az NBI. Sajnos több éve szégyen az alsóház NBI-ben. Év elején még reméltem, hogy nem kell majd szégyenkeznünk, bár már az évkezdés is jól indult, mert csapatot elfelejtettek toborozni, de ezt inkább mosst hagyjuk. Kivülről meg csak azt látják, hogy lélektelenül játszik a csapat, holott erről 1 percre sem volt szó. Csakhát nehéz a játékosoknak, az edzőnek, a teljes stábnak szemben úszni az árral. Kész szerencs, hogy csak az 5 kiemelt sportág gyikéről van szó. Húúúhh, meg is könnyebültem, hogy nem az Újbudai teke szakosztállyal van gond!
Szégyen ami a XI.-ben megy...csak ne hangoztatták volna, a mellüket verve, 2 éven keresztül, hogy stabil NB I-es csapatot akarnak. VICC!
Sajnos amiket leírtam tények, maximum minimálisan térhet el a valóságtól. Aki más mond hazudik, mert most nagyjából ez a helyzet. És hogy honnan tudom???...Láttam.
Már ott tartunk, hogy szégyenlem, hogy a kerület lakosa vagyok. KÖSZÖNÖM MAGYARORSZÁG!
Előzmény: nicko (4904)