Teljesitettem allampolgari kotelessegemet: szavaztam. Nagyon erdekes volt az idei szavazas, rengeteg tema, adougyek, abortusz (az orok vonzero a konzervativ szavzok szamara), bevezesse -e allamunk az amugy kotelezo ervenyu szovetsegi egeszsegugyi reformot (fabol vaskarika, szavazunk valamirol ami kotelezo ) es par szamomra erthetetlen dolog pl. a county halottkemet (coroner) partallas alapjan (!)Mindig azt gondoltam ha van valami ez aztan szakmai dolog, jo torvenyszeki patologusnak kell lennie. Kiderult emellett meg parttagnak is kell lennie. Honnet is ismeros ez a hozzaallas, honnet is??? Aztan dontottunk az allami egyetem regenserol, (legmagasabb adminisztrativ funkcio) termeszetesen errol is szigoruan partallas alapjan...
Szerencsere a biroi testulet tagjai legalabb partsemlegesek es persze az o bennmaradasukrol is szavazunk.
Ja es megegy fontos ugy, ki felugyelje a bingo jatekot ezutan.
HAlistennek a mi korzetunkben nem irtak ki szavazasra a marijuana boltok nyitasat, allamunk amugy fellegvara a legalizalt "orvosi"-nak csufolt marijuana biznisznek.
Barataink egy kis hegyi varoskaban laknak ahol 3 kavezo es kilenc marijuana arusitohely mukodik...A mi kedvenc kavezonk mellett is jobbrol is balrol is marijuana bolt nyilt, mindig latjuk a szegeny megtort 20 ev koruli gerincfajos betegeket ahogy belibbennek a boltba.