Törölt nick Creative Commons License 2010.10.17 0 0 281

kifejtenéd ezt nekem bővebben? Mi az, hogy valaki küld nekem egy SMS-t és én fizetek érte??
Ilyenről még ne hallottam, de eddigi tudásom szerint nem is kivitelezhető.

Pedig nagy balhé volt belőle, még pertársaság alakítását is kezdeményezte a TV. Ügyvédje.( Ez egy műsor.)

A Pannonnál csinálták, mivel magam is szenvedő alanya voltam bőven tudok mesélni, de a lényeg:  

Indult úgy 3 éve valamilyen "dejuce"szolgáltatás, amit ha megrendeltél az interneten, akkor küldtek csengőhangot, háttérképet, minden gyerekeknek való hülyeséget. Küldtek egy sms-t, ha megnyitottad 400 Ft-ért letölthettél valamit, de ha nem töltötted le, akkor a szolgáltatónál gyűlt a lehetőséged a letöltésekre, a számládról meg szedték le a pénzt.

Persze én ezt a hátteret nem ismertem, és nem is rendeltem meg az inreneten semmit, így amikor jött az sms, hogy " most letöltheted a kívánt háttérképet" " most letöltheted a .... játékot" én csak néztem azt hittem hülyéskedik valaki. Gyanút csak akkor fogtam, amikor már naponta háromszor jött ilyen, de még mindíg nem jutottam tovább annál, hogy mérgelődjek. Aztán jött a számla, hogy a szokásos 10 ezer körüli díj, helyett most fizessek 54 ezer Ft-ot.

Ügyfélszolgálaton azt mondták, nem tudják nekem megküldeni a híváslistát, mert az személyiségi jogokat sért!!!

Na mindegy, a lényeg, hogy 3 nap utánajárás után kiderült, hogy én ilyen szolgáltatást rendeltem. Még a fiam is azt mondta, hogy biztos "nyomogattam valamit az interneten" csak nem emlékszem rá.

Szolgáltatót váltottam amiért 80 ezret kellett fizetnem, mert 2 éves hűségnyilatkozatból még hátra volt egy év.

A fogamat szívva fizettem ki mindent, mert összekapcsoltam a hűségnyilatkozatot meg a furcsa sms-eket, TUDTAM, hogy nem rendeltem ilyet.

Kb. 3 hónap múlva  véletlenül hallottam meg, hogy erről beszélnek a TV-ben.

Kiderült, hogy ezt üzletszerűen csinálták.

Nem hallottál róla?  

Előzmény: Virtualis Fokhagyma (267)