levil Creative Commons License 2010.10.17 0 0 7205
Szia

Ha tudod mi a kulonbseg gitarban a gagyi es a hasznalhato kozott akkor a kulobsegeket szorozd meg 10-el elektromis gitarnal es 3-al akusztikusnal :) Kb ennyit szamit a mandolinnal hogy jo minosegu hangszeren jatszol-e vagy sem. En is gitaroztam azelott.

Igen. Pont erre az RM-50-re gondoltam. Ez szerintem a legalja a hasznalhato hangszereknek. (Ez alatt ne azt ertsd hogy ez mar jo :). De ebben nincs elektronika. Sajnos a pickupre legalabb ugyanennyit kell szanni ha egy hasznalhato darabot szeretnel. Szerencsere nekem nem kell. Eleg ha mikrofonba jatszom. Nem tudom mennyire fontos ez neked.

Ebayen lehet hogy ennel olcsobban is kapsz bar az Elderly az egy jo kis bolt. Sokmindent vettem mar tolluk. Meg ha jol latom be is allitjak. Gondolom ez az is jelenti hogy a teljesen selejt peldanyokat (amik nem ritkak a tavol keleti gyartoknal) nem kuldik ki.

Ha megteheted hogy ennel jobbat veszel akkor irj s atbeszelhetjuk a lehetosegeket. A kovetkezo arkategoria felfele (ha nem fontos a pickup) akkor az egy regi japan Kentucky lenne. Itt egy pelda. Nekem (es TheRovernek) pont ilyenunk (is) van oval lyukkal:

http://cgi.ebay.com/Kentucky-Mandolin-KM-250-/290487403924?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a2660594#ht_1131wt_892

Evvel az a baj hogy csak az USAba szallit. Meg valami repedes is van a hangszeren, szoval nem biztos hogy ez a jo megoldas. Csak peldakent irtam.

L

Előzmény: I.C.A. (7204)