Zé3D Creative Commons License 2010.10.17 0 0 430
Szervusz zetor2000!

Mit értesz a 'fejlettebb szolgáltatást nyújtó szolgáltató'-n?
Amennyiben jól tudom, akkor a már behúzott részen a folyosókig egyforma a technika (optikai kábel). A T-Home behozta a modemig az optikai kábelt, és onnan megy a net-hez és a tv-hez az ún. hálózati kábel (RJ45-ös kábel), a Digi pedig - elvileg - a kinti szekrénytől már a RJ45-ös hálózati kábelt hoz majd be a lakásba.
Azt, hogy mit tudnak/lehet ezen szolgáltatni, azt nem tudom pontosan (a honlapjukon 'kábel TV'-nek hívják, így nekem nem egyértelmű, hogy a 'T' megállítható-visszatekerhető szolgáltatását tudja-e, de majd kiderül).
A netet tekintve - persze ez is akkor lesz egyértelmű, amikor már lehet majd szerződést kötni - is hasonlónak látszik a két szolgáltatás, bár a névlegesen hasonló csomagokat nézve a 'T' kicsit nagyobb garantált sávszélességet ad meg.
A fentiek miatt - mert én ezek alapján nem látom, hogy a Digi fejlettebb szolgáltatást tudna nyújtani - nem értettem a felvetést. Persze az is könnyen előfordul, hogy nem vagyok kellően informált, és Te sokkal többet tudsz a dologról.
Véleményem szerint (még ha esetleg a Digi nem is fogja tudni a megállítható-visszatekerhető szolgáltatást) az előfizetés díját nézve sokkal barátibb. :-)
De hogy ki és mihez ragaszkodik, majd kiderül a lakógyűlésen!
Előzmény: zetor2000 (429)