Mr Spock Creative Commons License 2010.10.15 0 0 45868
felirtam a nevedet.. st zombaton jon a baratom aki szaki mert a szerelo szabadsagon van..ha tudomk maris jekentrkezek

Okay, de el nem tudom kepzelni, hogy ezzel te ne tudnal megbirkozni. Szerintem csak egyszeruen félsz (hogy nem sikerul, hogy elrontasz valamit a computereden, stb.).

A Skype tenyleg nagyon egyszerure van csinalva.
Skype.com a weboldal.
Ott rogton megjelenik/lathatod azt hogy Get Skype.
Ha rakattintasz, es Windows-t hasznalsz, a kovetkezo oldalon rogton ott van hogy:
Download now.
Ha rakattintasz, akkor a computered automatikusan letolti.
Fuggoen attol hogy melyik operacios rendszered van, lehet hogy automatikusan feldobja az eselyt hogy "Run", es ha rakattintasz, automatikusan telepiti.

Onnan már ugy indithato el, mint akarmilyen mas program (icon, click). Ha egyszer benne vagy a programban, ott a Tools, Change Language alatt azonnal olyan nyelvre valtoztathatod amilyenre akarod (Magyar, Nemet, Angol, Japan, Kinai (nem viccelek), Arab, es sok mas).

Egyszer le kell jelentkezni, amire mar nem emlekszem pontosan hogy volt (regen volt), de az is pofon egyszeru volt. Es nem tudsz semmit elrontani a computereden.

Tehat, ha jon a baratod, megegyszer, gabor4740 a Skype nevem. Bekapcsolva hagyom a Skype-ot egesz nap Szombaton, kb itteni ido szerint reggel 7-tol (magyar ido szerint 14 ora).
Előzmény: Mumu (45866)