szimizso1 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 12402

Tegnap a Dr. Hauson én is nagyot néztem, amikor lelepleződött a B3. A gyereknek meg ráfagyott a vigyor az arcára. Kár, hogy ennyire melléfogtam azzal, hogy megvettem a fiamnak ezt a hangszert:-( Még nem tudtam eldönteni, hogy csak idegenkedik tőle, vagy szimplán engem bosszant azzal, hogy nem akar rajta játszani. Nincs egyáltalán erőltetve, de már komolyan fontolóra vettem egy párszor, hogy eladom az egészet.....

Más. A zengető tegnapi próbálása közben sikerült egy olyan beállítást találni, amivel jól lehetett szimulálni egy nagy zongorának a lecsengő húrjainak a hangját. A zengető nélküli hang azonnal elhalt, ahogy a billentyűk fel lettek engedve. Zengető hozzá keverésével, pedig egy pár másodperces halk utózengés volt hallható. Holnap jön hozzám egy hangmérnök, és nagy érdeklődéssel várom, hogy ő mit mond majd a szerkentyűről:-) Hétvégén szeretném letisztázva készre szerelni az eszközt, úgy, hogy bármihez, bármikor hozzá lehessen kötni. Utána szeretnék egy videót készíteni róla, és feltenni a youtube-ra. Sajnos valószínű, hogy az sem közelíti meg a testközeli élményt:-)
Előzmény: tehtube (12400)