breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 356
no látod, ez a jellemző rátok immár több mint 60 éve.
Nem volt elég, hogy 1990-ben pénzügyi csődbe vittétek az országot, K.-Közép-Európában csak bennünket tudtak még1x megetetni ugyanazzal az ócska trükkel és 2008-ban ismét csődbe vittétek az országot.
A felelősség vállalásnak még a szikrája sincs meg bennetek. A "sajnálom", mely ilyen esetben a minimum lenne, még álmotokban sem merült fel, nem, hogy a "BOCSÁNATKÉRÉS!, mely egy ilyen esetben a minimum lenne!

Ti jöttök a "gerinctelen siserehaddal"? Nem gondolod, ismerve az ország mostani helyzetét, ez már a pofátlanság csimborasszója?

Egyáltalán nem csodálkozom ezek után azon, hogy a MAL tulajdonos menedzsereihez hasonlóan ti is a legsúlyosabb kommunikációs hibát követitek el!

Azt az arcátlan kommunikációt említem ismét, amiről már a múlt hét hétfőjén is említést tettem és azóta. Ezért is írtam róluk, hogy soha nem lesznek tőkések, mert a milliárdjaikból nem futotta arra, hogy megfizessenek egy kommunikációs szakembert, aki felkészítette volna őket erre. ( ennyire +szoktátok volna már a "NOKIA"-s dobozt? )