CaféTriple
2010.10.12
|
|
0 0
2472
|
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Mint sokan azt bizonyára tudjátok időbeli korlátok miatt nekem az új motor vásárlás és/vagy átépítés ugyanolyan fontos, mint maga a motorozás. Mivel az új Speed Triple nekem csalódást okozott, az S1000RR-ből nem csináltak (még) streetfightert és a V4 Tuono vlszg nekem kicsi lesz, úgy határoztam, hogy befejezem a sajátom átépítést és szeretném a jövő évi Tridays-en privát kategóriában elindítani a motoromat. Ha összeszerveznénk egy közös túrát és együtt rághatnánk a körmünket a sikerért az maga volna a Nirvána, de most legelőbb avval tudnátok támogatni, hogy segítségemre lesztek egy-egy döntés meghozatalában. Üssük el közösen az unalmas telet, valamennyi motorozás illúziót idecsempészve. Vagyis szavazzatok. Mert minél több szavazat érkezik egy-egy holmira, annál nagyobb eséllyel fog sikert aratni Ausztriában. Természetesen a finanszírozás az én gondom (persze adományokat elfogadok he-he), és majd azt is megmomdom, hogy mennyi az annyi, vagyis mennyim van az ügyre. Már most is kb, 1M.-nyi extra van a motoron és ezt most fokozhatjuk. Nem akarok senkit irritálni, a magam módján fanatiuks vagyok és a motorozáson kívül semmire sem költök (természetesen a lányomon kívül), de szeretném ha senkiben sem keltenék ellenérzést az ésszerűtlen pénzköltéssel. Számításaim szerint kb 20 látogatója van a fórumnak, tehát nézzük KI AZ AKIT ÉRDEKEL AZ ÜGY? PRÓBASZAVAZÁS URAIM! |
|