hannababy Creative Commons License 2010.10.12 0 0 452

Szia!

Én nem ÖSD-t csináltam, így csak ahhoz tudok hozzászólni, korai vagy sem egy nyelvvizsga.16 éves voltam az első nyelvvizsgámon, ami huhhh 9 éve volt.Én is tagozatos német-angol gimibe jártam.Különtanárhoz alig jártam, csak kimondottan a nyelvvizsgafeladatok begyakorlása végett párszor.Szerintem nem kell félteni a gyerkőcöket,...hihetetlen mekkora rugalmassággal tudják a  nyelvet tanulni.A szülő nyílván egy esetleges kudarcélménytől félti a gyermeket, de meg kell vele beszélni, hogy ez egy lehetőség és ha sikerül, az szuper, de ha nem, akkor ez egy tapasztalat és másik alkalommal sikerülni fog, ha nem olyan az eredmény amilyenre számított, vagy nincs arányában azzal amennyit tanult, az még nem jelent semmit.

Szerintem próbáljátok meg,...17 évesen szerintem a legjobb korban van ehhez.Vág az eszük mint a penge.:)

Remélem tud nektek is segíteni vki ÖSD ügyben.Honlapot néztétek?Nekem a lakóhelyemhez legközelebb egy mezőberényi gimi van, az vizsgaközpont, a gimi honlapján találsz infót, vizsgaleírást és a szövegben van egy link amin keresztül megnézhetitek a mintafeladatokat.

http://gimnazium.mezobereny.hu/

Én drukkolok nektek!

Előzmény: ildó66 (451)