olvas0 Creative Commons License 2010.10.11 0 0 1730
Be van csövezve a ház, vettem rá két ventit- elszívó és befúvó- de nincs hőcserélő és marha drágán találtam eddig mindenhol,aztán mivel sajna kvázi létszükségletté vált valami alternatív fűtés a gyerekek miatt gáz késése végett, ezért muszáj volt kitalálni valamit, így sikerült egész jó áron hozzájutnom egy ilyen patronos csődarabhoz amit beintegrálnék a rendszerbe, csak sajna az a megoldás amire én gondoltam megoldhatatlan.... (az 1,2KWos patrontól csak 200wattot kértem volna) 2 megoldás van, az egyik a gyári szabályzó(PULZAR) ami többe kerül mint maga a patron így a kettő együtt már majdnem kitesz egy hőcserélőt plusz kellene hozzá is egy hőmérő, vagy egy ilyen AKO 14123as amit te írtál, amit úgy kötök be hogy a patron után 2méterre beteszem a hőmérőt ami ha 23fok alatti hőmérsékletet érzékel akkor bekapcsolja a patront ha pedig 28fok fölöttit akkor kikapcsolja... A csövek be vannak tekerve hőtükrössel, polisztirollal(parkettaalátét) és még van rajta 10centi gyapot is.... szal bízom benne hogy ami 2méterre a patrontól 28 fok az 12méterre se lesz sokkal kevesebb 150m3/óra mellett...
Előzmény: beest (1729)