Gyurica úr 2010.10.10 09:51:21 (18542)
Fontos kérdés: te érted is, amiről beszélsz, vagy csak fórumozol?
@
Ezt nem az én tisztem megállapítani. Azonban hogy ha ez a Gyurica uram részéről mint
kérdés merül fel, akkor az jelentős mértékben hitelteleníti későbbi ítéletét felőlem:
erősen hasonlítasz Babarczyra és Esterházyra, hisz Magassága nem kevés energiát fektetett már eddig is abba, hogy róluk viszont kimondja és igazolja is
állítását mely szerint ők nem értik amit beszélnek (írnak).
De miért és kinek fontos? Gyakorolhatnék önkritikát is éppen (vagy nem értem mit vársz tőlem) de nem ez a lényeg. Lehetek akármilyen műveletlen, ostoba, írástudatlan – ami csak tetszik -, ezekkel együtt is meg tudom állapítani, hogy Babarczy babarcista, és ennek okán alkalmatlan Köztársasági Elnöknek v. paradoxonként: érdemtelen rá, h róla beszéljünk.
B. szövege elemezhető, sőt akár tudományos kutatás is végezhető rajta. Mert ez nem hat vissza a szövegre, nem mond ellent a vitathatatlanságának, nem jelenti azt, hogy tudományos jelentőséggel bírna amit ír, mert ez a jelző ez elemzés (kutatás) módszerére vonatkozik és nem a tárgyára. Minden további nélkül lehet a szöveg egyszerre vitathatatlan és elemezhető.
Amúgy az idézett kérdést feltetted már Babarczynak is? És ha igen, mit válaszolt rá? Bedurcult?