Ez ZSENIÁLIS volt gyerekek, le a kalappal! Örök hála, kb. 3 óra tömény Oil, hagyjuk a többit, szóra sem érdemes, szóval a pólót bekereteztettem :-) Nagyon szépen köszönöm itt is, kisebb "merénylet" volt, igyekszem majd valahogy viszonozni.
Egyébként jól tette az, aki nem jött el, mert nem érzi majd magát igen-igen szarul, ha a következők egyikét netán kell kihagynia :-) Sikerült utána kemény 4 órát aludnom, így a vasárnapi verseny, hogy is mondjam, nem "rólam szólt", kemény csatákat vívtam - önmagam álmos pszichéje ellen, de sebaj, majd legközelebb :-) ...
... nem alszom semmit, hátha az zavart meg :-))))
Azt már meg sem említem, hogy a nap előzőleg emellett azzal telt, hogy reggel 8-tól este 6-ig apummal ketten összefűrészeltünk és behordtunk/betáraztunk kb. 3,5 tonna tüzifát. (Közben elfogyott kb. 7 liter folyadék, egy méternyi sültkolbász, és a hozzávalók.)
De ha ezt a koncertet felvételről hallom, ott helyben dőlök saját kardomba.
Ha lesz belőle videjóanyag, valahogy lehetne szó róla, hogy egy lemezt félretesztek nekem is? Sztem lesz még alkalom, hogy odaadjátok személyesen. :-)
Egyszóval, BIG THX for the EVENING, look forward for the mixed mode (INXS/OIL) gig
Üdv, Gábor