ramizeu Creative Commons License 2010.10.10 0 0 620
hazajöttem fuerteventurárol. a repülöut az nagyon hosszu volt 5ora 40 perc. a szállásig még utztunk vagy másfél orát. a szálloda az másabb mint a törökök de nagyon szép. nagyon nagy területen fekszik. több medencével rendelkezik nyugodtabb relaxácios van neki az activity medencéje van gyerekek részére minden fajta van. a szálloda sziklákon van ezért az oceán partra lépcsökön kell lemenni elég meredeken van de az is szép meg jo volt a vize is tudtam benne fürödni. a kaja az hasonlo mint itthon de van különlegességek is minden nap más tipusu este volt mexikoi caribi mediterrán meg már nem is tudom. a város a szállodátol 10 perc taxival mi voltunk kint ott lehet shoppingolni meg hasonlo dolgokat annyira nem nagy város de azért megéri kimenni. és nincs vizisport azt elfelejtettemleirni az oceánnál. mert néha nagyon hullámzik meg nagyon észrevehetö az apály is meg dagály is. szoval szép volt a szálloda. meg vannak kint magyaranimátorok nálunk 2 volt de 2 meg pont akkor ment haza. ha van valami kérdésetek irjatok.