Axióma Creative Commons License 2010.10.10 0 0 2883
Jo, igazad van, a gyerekre telleg 324 volt amig az szabfel volt... es a most kotott 321 hulyeseg, mert szinte biztos hogy csak a valtozas utan kototteket fogjak csak hagyni a szulok ingatlanaba tenni. De mondjuk hitelt akkor se hiszem hogy adnanak ra, hacsak nem a szulonek.
Amugy nekem most ernek lassan fizetos (fizetni erdemes) idoszakba a 324-ek, me'g szlavezetesi dij nelkul lettek inditva... Sajna sok egyszerre, de megeri csaladi kolcsonbol is felfizetni, aztan visszaadni. 2004 vegen indultak, szoval nyar elejen kell eloszor invesztalni, ha 2 evet akarok kihasznalni (EBKM-et nem is szamoltam, de 20% felett saccolom).
Nem birtam ki: utolso ket ev fullra fizetve (3 reszletben), csak alltam-mal szamolva, 5. honapban megkapva is 20,63% (a 4.-ben 22,47%), ezt most csak 12-vel szorozva, nem kamatos kamatkent szamitva. Netto. Persze minusz a 8 eve nyitas dija (2e Ft + 1-nel tobb honapig fizettem a 670Ft-okat).
Tudom, ez az alltamnak egy egyaltalan nem win-win-win kihasznalasa, de hat nekem anno erre futotta otletileg, most csak le kene aratni.
Előzmény: Törölt nick (2882)