jacsoj Creative Commons License 2010.10.08 0 0 8224
Mit akarsz vele csinálni?
- Ha bort csinálsz belőle nehezen fog elállni, megbontás után hernyósodik, ecetesedik a kis alkohol tartalom miatt. Javaslom, kiforrás, lefejtés után 2 literes palackokba légmentesen, hideg helyen tároljad, és ha megbontod, 2 napon belül meg kell inni.

Vagy fel kell emelni a must cukorfokát legalább 20 fokra, mert a magasabb alkoholszintnél nem fordulnak elő az előbb leírt dolgok.

- Kifőzeted pálinkának, most olcsón főzik, és lesz belőle kb. 70 l finom italod, ami évekig is elállhat (?).

Írtad, hogy jövőre milyen sok tőkéd fog teremni, ha ráfordulna az idő, és szép termés lenne (mert minden második évben az szokott lenni), akkor mit akarsz csinálni a több ezer liter borral?
Előzmény: Corsario (8218)