Gyurica úr Creative Commons License 2010.10.07 0 0 18537
vizus válasz | 2010.10.07 20:27:31 © (18535)

Te varázsfészek! Ez a Gyuricza úr valami nagyon jó nőt csaphatott le a kezedről!

Előzmény: vaázsfészek (18533)

vaázsfészek válasz | 2010.10.07 21:08:54 © (18536)

Na majd elintéztetem én  200 Euróért.  2-3 kínaival.

Előzmény: vizus (18535)

Nos, ha így áll a dolog, akkor javaslom, végezzünk egy kis stílusgyakorlatot, ne menjen az időd teljesen pocsékba! Azt a szót, hogy „elintéztetem”, hímnemű egyed le nem írná, a világ minden privatizációs tenderéért sem. Viccből sem, „félrevezetésdiből” sem, de még kínzás hatására (ha napi három Babarczy-esszé olvasására kényszerítenék, akkor) sem. Merthogy ilyen a férfi. Nota bene még az is, aki amúgy nyilvánvalóan nem egy „nagy macsó”! Aztán, hogy mit tesz adott esetben (ha tesz egyáltalán valamit), már más kérdés (a „súlycsoportjától” függ), ám hogy nincs a világon olyan férfiember, aki „2-3 kínai” fizikai erejével hősködne az interneten, az egészen biztos. A hímség egyik alapjellemzője így hangzik: „elintézem”. Én. Méghozzá egyedül. Vagyishogy a nemedet sikerült „ügyesen” behatárolnod, s ha még sokáig hadonászol itt a fórumon, a teljes személyeddel is megteszed ugyanezt. Hidd el a bácsinak, az ilyesmi óhatatlan!