Flakvierling Creative Commons License 2010.10.07 0 0 5816

Na és végül egy tömör gyönyör építés tekintetében. Minden perce élvezet volt. A ZUK. Mindig is szerettem a ZUK és NYsa furgonokat így nagyon lelkesen álltam a munkának. Szép szürke lett, aztán jött egy fél nap festés és kész is a kasztni. Az alváz is ki lett doolgozva alaposan. A beltérből kihajítottam a béna (valóságot nem tükröző) üléseket, helyére rakomány került. Nem volt nehéz dönteni mi legyen benne: késztítettem egy műanyag létrát, 2 festékes vödröt és egy nagy kupac valamit kék ponyvával fedve. Ezek kerültek a raktérbe, amit végülis teljesen kitöltenek. Tehát ez egy szobafestő ZUKja. :D Vagy valami hasonló. Aműszerek alaposan ki lettek dolgozva, az ülések és kezelőszervek külön festést kaptak. A beltérben lévő választófal is le lett festve (mint a barkasban) és kopottas is, hisz a trehány módon kocsiba hajígált cuccoktól lekopott a festék. A műszerfalon van egy elsősegély láda is, jobb helyet nem leltem neki, így meg legalább feldobja az egyhangú fekete belsőt. A tükrök szára is festett, akárcsak a felnik, szerintem ez így nagyon baba. :D Részletesebbé teszi a gépet. Sár és roszda istt is van, de horpadás nem, ellenben a barkassal ami ütött-kopott. Na ennyit róla, jöjjenek a képek. Remélem tetszik. Szerintem csinálok egy rakással hogy a lakás minden szegletébe jusson, nekem nagyon megtetszett. Ez sajna nem nekem készült, így nemsokára könnyes búcsút veszek tőle. :)