RAMBO Creative Commons License 2010.10.07 0 0 8191
Annyit még hozzátennék, hogy odaadtam a napszámosomnak, aki leszedte. Neki (leadásra, na vajon kinek?) tökéletesen megfelelt ez a szőlő is. Nekem nem.

Nem akarok haragot senkivel, sajnálom, hogy így eldurvult a helyzet veled.

Te nem akarod megérteni, hogy az én célfüggvényemnek ez a bor nem megfelelő. Ezer más célfüggvény van, ahol ez a szőlő nagyon is megfelelő. De én nem ezt akarom csinálni. Én egészséges szőlőből akarok bort készíteni, és az idei nem az volt.

Nevezhetsz pancsernek, nem veszem fel. Nevezheted pancsernek a Mercedest is, mert nem akar tömegautót csinálni. Ami az Opelnek a terméke, az neki elfogadhatatlan. De ezért miért kell ekézni a másikat???

Ismerem azt a technológiát, amellyel ebből az alapanyagból is lehet bort csinálni. De nem akarom azt használni.

Pl. Bzolival rengeteg vitánk volt/van, ha eljárási kérdésekben nem is értünk egyet, nem pancsereztem le, mert esetleg valamit másként csinál, mint én. Soha nem neveztem pancsernek olyanokat sem, akik a pl. reduktív technológia mellett teszik le a voksukat. De én fahordós bort akarok csinálni - ez különbség, de attól még lehetnek jó szakemberek ők is, és talán egyszer én is az leszek. Soha nem állítottam, hogy mindenkinek ki kell dobnia a szőlőjét. De én kidobom, ha nem tetszik.

Mindegy, ha megsértettelek, elnézést kérek.
Előzmény: Törölt nick (8181)