registration Creative Commons License 2010.10.05 0 0 64
Nem kell minden mögött mindig az okot kutatni, pl. a"HISZTÉRIÁS VAKSÁG" -nak sem ismeri senki sem az "okát", mert talán nincs is, mert "csupán" funkcionális zavar, tehát nem szervi, ezért "oki terápia" sincs, viszont hipnózissal-és csak hipnózissal tökéletesen gyógyítható..

Ismertem ilyen embert, a technikumban tanított egy nagy tudású tanár (ő írta a labor. gyakorlatok könyvet, amiből tanított), és gyakran nyúlt, a nadrágja egy bizonyos pontjára, mi meg röhögtünk rajta, ill. alig tudtuk visszatartani a röhögésünket..nem hinném, h ő maga is tudta volna, h TIK-es, de akik ismerték, biztosan nem tudták, én is csak azóta tudom, h az volt, mióta ezzel a "betegség"-gel foglalkozom, ill. nagyképűen mondva: "ismerem"..

Persze, volt más ismerősöm is, csak ő volt az, akiről nem is tudtuk/ták, h ez a TIK, és még sokan vannak, akik azok, és még a diagnózisukat sem állapították meg..

Gyógyszeresen biztosan nem gyógyítható, az legfeljebb bizonyos biológiai funkciókat kapcsol ki, és az ember "zombivá" válik, és ez a hatás jellemző általában minden pszichére ható gyógyszerre, és persze az, hogy nagy a "hozzászokás", hasonlóan a kábítószerhez, végül is a "gyógyító" hatás konvergál a 0-hoz, viszont az "elvonási tünetek" éppen olyan erősek, mint a kábítószernél..
A kezelés, mint minden pszichés problémánál, egyéni, én speciel a tüdőgyulladáson kívül nem ismerek már betegséget, amit nem így kell gyógyítani..Gyógyult TIK-esről csak a hipnózist tanító tanárom által tudok..

Több olyan betegségről tudok (aszthma bronchiale, reumatikus bántalmak hajtépés, fóbiák, pikkelysömör, vitiligo, dadogás, a pszichés betegségek nagyobbik része), aminek az okát nem is sejtik, ill. többtényezősek, és hipnózissal ragyogóan gyógyíthatók..