Neith Creative Commons License 2010.10.03 0 0 10838
Akkor várom a hívásodat. :D

Jaj, de azok nem olyan Mikulások. Nem az igazi. És nem érjük be kevesebbel. :) Jaj, én meg hirtelen azt hittem, hogy nagy szaunázásra akarnád adni a fejed. Aztán Te is ott bent sülnél a 100 fokban… Mikor hallottam, hogy ebből versenyt csináltak… Hát basszus… oszt csodálkozik, hogy elpárolog belőle az élet… De komolyan. Hogy ennyire hülye emberek legyenek. Azért mindennek van határa. Erre már komolyan azt mondom: aki hülye…. És nem bántásból.

Az igaz, hogy Olaszo.-nak vannak olyan helyei, amik kihagyhatatlanok. De ott nyüzsög a nép. Szóval… attól függ, milyen nyaralást tervezek. Lustálkodóst, nyugalmasat, vagy menjüknézzünk-félét. De a lényeg a lényeg: az olasz szőlősorban sétálva tuti kisimulnának az idegeim, miközben a tájat csodálom. :)
Igen, mindenhol másképp gyönyörű. Az olasz nekem valahogy… olyan… otthonos, családias hangulatot sugároz. De ez talán az olasz mentalitásból is fakad.

Na, látod, ez az, ami szomorú… Amikor valaki eljut egy olyan pontra, ahol már azt gondolja, azért kapja a rosszat, mert megérdemli, és nem tesz ellene semmit sem. Fél, hogy leveszíti még a szenvedés érzését is… ilyen tényleg van? Mert ha igen, akkor ennél rosszabb már nem lehet, ez lehet valahol a vég… ahol már csak a rosszba képes kapaszkodni az ember, ahol már csak ez az érzelem kapcsolja a világhoz…

Egyedül én is gyáva lennék. Mindig is csodáltam azokat, akik csak fogják magukat, és hopp, egyik napról a másikra elmennek. Gondolnak egyet, és cselekszenek. Én ennél röghöz kötöttebb, tervezősebb vagyok, nem vagyok az az impulzusember. Ilyen nagy mértékben legalábbis nem. Ehhez nagy bártorság kell, és nem elég a nagy száj. :) Én sokszor csak pofázok, de legalább el is ismerem. :)
Azt mondod, érzelmi kötődés nélkül kint maradni. Én el nem tudnám képzelni, hogy valaki valamilyen kötődés nélkül maradjon kint. Akkor nincs ok, amiért kint maradjon. Számomra ezt érthetetlen, és el se tudom képzelni, hogy valaki ilyet tenne. Ha nincs érzelem, nincs mi odakösse. Én sem maradnék olyan helyen, ahova nem köt semmi sem. Szóval én nem tudok benne hinni, hogy ilyen létezik. Ha valaki kint marad, az azért teszi, mert odaköti valami. Ok nélkül nem cselekszünk. Vagy ne legyek már ilyen kis naiv? :) Ha valaki kint alapít családot, az szerintem egy nyomós ok lehet. Vagy olyan munkát talál, ami igazán boldoggá teszi, és itthon nem tudná ugyanazt csinálni. Számomra ezek elfogadható indokok.
Én amúgy azt mondom: kimennél pénzt keresni. Ha megtalálnád a maga számítását, akkor nem lenne olyan könnyű hazajönni. Mert kialakítanád a magad kis életét. Munka, barátok, talán család is. Á, nem tudom. Erre igazán akkor tudnék válaszolni, ha olyan szituációba kerülnék. De… mivel ahogy elmondtam, nem tudom elképzelni, hogy máshol éljek, ezért még a lehetőségig sem jutok el, és nem is fogok eljutni szerintem soha. Mert bennem ez így van kódolva. :)

Ja, én kukackának hívom azokat az új, piros vonatokat. Mert olyanok, nem? :)

Még a pannonhalmi várat is lehet látni. Láttad? :)
Én megszámoltam ám, hány lépcsőfok van, de elfelejtettem. Talán 365…?

Hát Roni. Panelban csak nem tart valaki disznót? Bár már hallottam olyat, hogy az erkélyen… :D Na mindegy. De akkor is. Hogyan lehet nálatok állatbűz? Mert hogy itt nálunk, azt megértem. Családi házaknál előfordulhat, sőt régen a mi utcánkban is voltak állattenyésztők. De tudod: ez nem kívánságműsor. :) Ez van, ezt kő szeretni, oszt kész. :)
Vagy ahogy mondták a nagyokosok: el lehet innen menni. :))))

Akkó’ kérjé’ bocsánatot, oszt nem lesz durci. :D
Előzmény: ronkovics86 (10837)