Törölt nick Creative Commons License 2010.10.02 0 0 4359
Ráncos! Egy kis ízelítő a TOTOS BANDI HAZUGSÁGAIBÓL!!

Kedves Gábor!
A FIDESZ Diósdon 2002- ben nem müködött. Várkonyi András hívó szavára mentünk és alakítottuk meg. Ezek szerint Ti alapítók nem sok mindent csináltatok előtte. Akkor a létszám több mint 60 fős volt. Ennek lettem én is elnökségi tagja Várkonyi pedig az elnöke. Most, hogy kizárattad lányaimat 11 fővel együtt, s ezzel teljesítetted T Mészáros utasítását, csak egyről felejtkeztél el, hogy a programokra meghívót kellett volna korábban is küldened. Vagy csak a tagdíj számított. Tudod Ők jóval nagyobb összeggel támogatták a FIDESZt mint a tagdíjuk volt, a kampány alatt. Az hogy Te ma elnk vagy nekem köszönheted, mert én találtalak ki, bár erre nem tartok igényt, mivel a mi átjelentkezésünk után közvetlen elődőd , jelenlegi szövetségesed, nem csinált semmit.
Ezek a tények kedves barátom, s a fontos dolgok nem az amiről Te írkálsz. és főleg amit teszel. Áruld el, hogy maradhattál FIDESZ tag Szabó barátoddal, amikor ugyanezen tette miatt Schütz és Tőkés társaidat kizárták?
Rólam nem is beszélve. Mi valamennyien elindultunk a FIDESZ jelöltje ellen, persze nem ugyanazon az okból. Mi azért , mert alkalmatlan embereket inditott a FIDESZ szerintünk, és Ti Miért....?
Üdvözlettel
Horváth András
/az összes helyesírási hibával együtt.../

Megjegyzés: A Horváth Andrást a Tőkést és Schütz akárkit nem zárták ki, és főleg nem az érdi FIDESZ!! Saját magukat zárták ki, amikor alapszabály ellenesen elindultak a választásokon...Szóval kedves mártírok:nem csak ostobák vagytok, de úgy hazudtok mint a vízfolyás....
Előzmény: Törölt nick (4358)