flathead Creative Commons License 2010.09.30 0 0 9395
Szia! ugyan nem olvastam végig mindent a motorod hibáival kapcsolatban, de a gyertya elektródái között van szikra? Ha van, akkor nem hiszem, hogy rossz a tekercs.
Annyit tudok segíteni esetleg, hogy holnap valamikor megmérem az én tartalék gyújtásom tekercseinek az ellenállását.

De egyébként amikor én a Keihin karbival pöcsöltem és nagyon nem akart indulni a Mustang, jól teleszívta magát, nekem meg már a tököm tele volt, leszedtem a karbit meg a szívócsonkot, rárúgtam egyet, és úgy felpörgött, hogy azt sem tudtam hirtelen mit csináljak, közben óriási füstfelhőt okádott a kipufogó ,gyorsan befogtam a szívónyílást. Aztán ezt mégegyszer eljátszottam, de akkor már magától leállt, vagyis a lényeg, hogy a forgattyúsház "tele" volt benzinnel. Úgyhogy próbáld meg ezt, mert lehet, hogy neked is hasonló problémád van. Ha igen, akkor ugyanígy be kell indulnia, és akkor legalább elég az a sok nafta és "tiszta lappal" indulhatsz.
Csak ha felpörgött, picit fogd be a szívónyílást, hogy ne pörögjön annyira, de vár meg, amíg magától leáll.
Előzmény: supermogyi (9392)