Köszi, akkor lehet, hogy ezt hanyagolom! Azóta már megnéztem az első részt, de engem sem győzött meg.
Community? Meglessük.
Egyszerűen túl sok a jó sorozat, így ha bepróbálom, de nem jön be azzal értékes időt veszek el a többi elöl. :)
A Glee nekem is nagyon bejön! A heti egy rész nekem pont jó, azt hiszem nem fogom ledarálni. Viszont elég hülye időpontban van. Ahogy olvastam a szinkron nem sikerült minden szereplőnél túl jóra (ahogy általában), lehet, hogy egy részt bepróbálok angolul.
Tévében egyedül a Castle az, amit rendszeresen nézek. A kedd este eddig a Mentalista-t jelentette, véget ért a második évad, gondoltam bepróbálom a Castle-t, és nem is rossz. Viszont nem fogom kivárni, hogy az rtl megvegye a Mentalista 3.évadát, úgyhogy az első rész már lent is van.
Aztán itt az új sorozat a Boardwalk Empire, aminek a pilotja szintén itt figyel a gépemen, és állítólag nagyon jó.
Ráadásul elindult az Office 7.évada, és október végén kezdődik másik nagy kedvencem a Friday Night Lights záró szezonja is.
Plusz a Dexter-rel leragadtam még a 3.évad elején, azt is illene már bepótolnom. :)
Kinek van ennyi ideje? :)