by-169
2010.09.28
|
|
0 0
1782
|
Tegnap jártam arra a másik oldalon nincs reklám de mivel mindenki a buszvég felől jön jobban észreveszik. Egymás után jöttek a trolik szerintem semmi értelme nincs a 3E és a 4-es járatnak üresen mennek. Este kipróbáltam a DKV-t. Köntösgátsorról gyalogoltam a Segner térig 20 perc alatt kiértem. 43-as 21:45-kor ment el késhetett 10 percet. Kishegyesin sétálva láttam 24,46 csuklós üresen kifele. Segner térről 22:15-kor 2 trolival a buszvégre mentem. Már értem mért lassítanak állandóan az autómosó után a trolik volt egy kis lámpa a felső vezeték mellett ami átvált és villogót egy darabig. Este jól néz ki a zöld háttérszín a troli kijelzőkön. Buszvégen még láttam tömve jönni a 46-ost majd amivel akartam jönni a 42-est az is félig jött de sokan leszálltak. Újfalusi buszon is voltak Ikarus csuklós, Sámson fele ment az 5 ajtós csuklós oldal kijelzője elég erősen vakított. Többi Credo, Alfa Region, bár nem tudom hogy a Sárándon át Álmodra járó busz milyen volt. Ami Pércsen keresztül megy az KGE-002 szokott lenni. Vasútállomásig a Nyírbéltekre menő Alfával versenyeztünk:) Szép kis sor volt a megállóban az összes utolsó járat egyszerre indult 22:40-kor. |
Előzmény: marky-511 (1781)
|
|