Péter az állat Creative Commons License 2010.09.27 0 0 658
Nem, nem, és nem.

Nem Állat úr. Bár ön az idősebb, ez egy olyan környezet, ahol tegeződni szokás, kérlek tégy úgy te is.
Azután, nem én hoztam létre ezt az oldalt, hanem talán az internetto, valamikor a 190-es évek végén. Én a topicit hoztam létre, ami viszont nem jár plusz jogokkal. Nekem a nyitáskor legfeljebb kéréseim voltak, amit viszont illik, illene elfogedni. Ha másért nem, hát a jó izlés kedvéért.
Ezek a kérések véletlenül egybeestek az üzemeltető követelményeivel. Aki meg nem tartja be a játékszabályokat, az számítson rá, hogy a többiek "renoncot" mondanak. Én törölni nem tudok, legfeljebb javasolhatom azt a moderátoroknak, az elmúlt hét év , és majd' hétezer hozzászólás alatt egy kezemen bőven meg tudom számolni hányszor kezdeményeztem.
Az, hogy magas katedráról tenném meglepő, annak tudatában, hogy én csak egy bunkó rakodó munkás vagyok. Ennél úgy hiszem nagyobb alázattal viseltetem a leírt szó iránt.
Az pedig, hogy a kormánypárt (vagy bármely párt) katonájaként határozol meg enyhén érdekes annak ismeretében, hogy független (és tényleg független) képviselőjelölt vagyok egy független polgármester jelölt mögött, amiről viszont (ha jól tévedek) itt a topicon egy kivételével (és az is egy személyes beszélgetés során jutott eme info birtokába) senki sem tud. De azért köszönöm, hogy a számba adod, hogy mit is kéne gondolnom!

Ja, és nekem is elegem van. A bemutatkozásom is valahogy így kezdődött. És remélem bárki is nyer orvosolja az okait!

Bár téged ismerve "mindez olaj volt a tűzre", úgyhog alighanem most kapok hideget, meg meleget. Csak nem igazán érdekel.