Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 9307

Bakker a napom nem volt egyszerű.

Reggel betonoztam egy kicsit, a nap többi részében a kerti beülő tetejére szögeltem fel a szarufákat aztán sötétedésig lecezés a párommal.

Aztán jött a bulis rész.

A házunk tetejének hátsó traktusán fura régi 3szög formájú kupacserép van az élen.No ebből vhogy odalett 4.A föld alól se bírtam keríteni,bejártuk a falut,a régi bincéket,hátha...sámli.Keseredés.1 nyomorult romos házon virított csak ilyen ,az is hátul.(vmi 100-éves gyártmányú kupa lehet mert már kiveszett teljesen és a mai darabokkal nem pároztatható össze,nem illeszkedik.)tehát muszály volt szereznem 4 rohadt darabot.

Nos a sztori:

párommal a sötétedéssel elindultunk egy bazi falétrával és 1 bicajjal.h ne legyen feltünő a létra---így mondhatjuk h visszük pl sógornőmékhez---pl.

Oda is érünk az 1 buszmegállónyi távra lévő rossz, beszakadt tetejű házhoz.Én beillanok a létrával.párom közben hesszel.

Elsőre nagy nehezen betámasztom a létrát(kurva szeder...áááááá)

Felmászok a ház elején...persze h nem az a fajta...picsába...usgyi le.

Próbáljuk hátulról.No ez se ment olyan egyszerűen, átverekedni egy udvarnyi baszott susnyás szúrós tüskés gatyaletépős szaron.

Technika.Létra rátesz a liános szarságra,és tehénkedés óvatosban.

Így kúszás előre,illetve hátra a házvéghez.

Közben száraz vackok iszonyat recsegéssel adják meg maukat a 85kilóm alatt.Csak semmi feltünés-basszus.

Szomszéd kutya már ugat...neee.

Kussolás majd kúszás tovább(itt keztem gondolkodni h anyaaaa,haza akarok menniiiiii!

Nehezen elértem a ház seggét.Bingó.Létra kicibál a szeder közül,falhoz támaszt,felszaladok...keserű szembesülés h mivel partos a rohadt porta ezért a hátsó fal magasabb...a bánatba rövid a létra:(

Már kezdtem unni.Vissza a szederrel ember magasan borított udvaron,recsegés,mocsok kutya ugat.

Félúton felmászás a középső beomlott részhez,tornáson sztepp a lehullott cserepeken(nem láttam a folyondár miatt mert az mindent borít).

Egyensúlyom vhogy visszanyerve felnyomom a falmaradványhoz a létrát,nagy nehezen haladok felfelé.Egy kib*szott cserép mellettem csapódik a földre égtelen zajjal.Basszameg!A kutya majd meg őrül-én is.Harapom a szám.Kusshadok,párom telefonálást imitál az utcán.Szomszéd srác kijön h mi a ló*szt ugat a kutya,de a telefonáló csajt látva megnyugodva kotor vissza,jeee!

Spuri fel az OMLÓSZ padlásra.Merhogy az volt,de nagyon.Balerinaléptekkel végig azon a penészes gerendán ami alatt a főfalat sejtettem.Aztán laposkúszás a tetőtérbe,beletenyereltem vmi trutyiba...pi*a....itt 1 erős flapp-ot éreztem.Mi a fax?Egy egész cserép landolt a hátamon.Meg se mertem moccanni míg le nem halásztam.Huh...ez hangos lett volna.

Tovább a gerendán.Mellettem mindenütt rohadt lyukak és lent vigyorog egy dohos fotel a zseblámpámra...huh de jó mélyen...

Na végre a sarokba értem.Itt a megfelelő kupa.Alig bírtam 4 db-ot lehalászni,közben fosás h le ne peregjen vmi...épp leteszem az uccsót,mikor elindul egy darab...ááá egyszerre százfelé nyúltam.

Huh.Leteszem a szörfözni vágyó darabot.Illanok is gyorsan a felettem lévő repedt gerenda alól,nem volt vmi bizalomgerjesztő társaság.

Spuri le,leviszek 1 kupát.Basszus ez hosszú lesz...leviszek 2-t.Már 3 lent...huh...fal a lábam alatt mállik...franc!Egyensúlyozok az uccsó darabbal,ha ez eltörik,mászhatok vissza.Na neeee.A sarokban ahonnan hoztam  már egy darab se volt,a másik hátsó sarokhoz meg nagyon nem volt kedvem átvágni az egész OMLÓSZ szaron.

Kínok közt egyensúlyozom a létrához kezemben az ucccsó darabbal,mikor párom pisszeg h jönnek...na neee,kínos percek.Egyik lábam a málló falon félig,hónom alatt a darab,kézzel semmibe markolászok,mert a kapaszkodó a kezemben maradt.

Másik lábam egy semmibe nyúló fadarabon...nagyon untam a szitut.

Végre...go,tipli le.felkapom a 4 kincset,áttöröm magam a hátsó dzsungelen,ki a ház faránál a hiányzó kerítésen.Az árok mellet lerakom a cuccot,sprint vissza a létráért.Lábam fennakadt  a rohadt szederben...hogy az aaaa...zakó...diszkréten elnyalok az aljnövényzeten.De megvan a létra!

Go vissza.Kiértem...buli!

Árokban vmi lé folydogál...elég büdös...valszleg a derítőt engedik a dombról...hm nyami!

Átteszem a létrát hosszában a lé felett,átlibbenek a cuccal, pucolás a cangához.Tipli haza...phhhhhhhhh.