illdii Creative Commons License 2010.09.27 0 0 4446
wesse, nekem sajnos egyikről sincs semmi pozitív. Mi is ebben a kerületben lakunk, el is vittem a gyereket a szomszédba iskolába. Nagyon nehéz úgy hasznos inputot adni, hogy nem ismerjük a másik szempontjait, de nekem, nekünk a Tompa szóba se jött, lévén sima poroszos, semmi differenciáltság, egy rutin nagyüzem az egész. Sőt, ahogy a másikban láttam, titeket a nem sporttag. érdekelne, na ott keményen érzékeltetni szokták a nem sportos osztállyal, hogy ők a "csak sima".
Ha e kettő közül kellene választani, akkor határozottan inkább a Nádasdy. A művészeti tagozatosságot nem viszik túlzásba, teljesen belefér. De nagyon heterogén az egész, tényleg minden attól függ, hogy ki lenne az osztályfőnök, mert van olyan alsós osztály, ahol nagyon profi módon eleve a diszlexia-diszgráfia prevenciós tankönyvekből tanulnak, és egyetlen osztállyal arrébb meg megy az idióta osztályozzunk mindent már első-másodikban c. drill. Mindenképp beszélnék a jövőre leendő elsős tanítókkal, hogy tudják -e már milyen könyvekkel kezdenek jövőre, meg persze minél több helyi szülővel, hátha mondanak biztatóbbat, mint az én tapasztalataim.
Előzmény: wesse (4445)