Péter az állat Creative Commons License 2010.09.26 0 0 641
Kérném a kedves kommentelőket, hogy hsz.-uk előtt olvassák át a leírást, és szívleljék meg az abban szereplőket!
Példának okáért azt, hogy "Kifejezett kérésem a topic lakókhoz annyi, hogy tiszteljük meg egymást... ... (különösen az országos) politikától mentes tartalommal!"

Tehát, helyi választások idején mivel településünk jövője, és a sorsunk múlik azon, hogy ki(k) vezeti(k) a falut, nem ördögtől való ha polgármester/képviselő jelöltekről beszélünk, avagy azok beszélnek magukról, vagy a programjukról, de semmiképpen sem elfogadható valamely párt reklámozása, annak rendezvényei, programja, vagy jelszava(i) jelképe(i) használata ebben a topicban, függetlenül attól, hogy melyik oldalról van szó.
Amennyiben a jövőben ilyenre kerül sor, annak minimum a töröltetését fogom kezdeményezni. Aki ilyet szeretne, az fáradjon át a poli dili valamely topicjába!

A társadalmi szervezetekre ugyan ezen kikötések nem vonatkoznak, de nem lehet megkerülnünk azt a tényt hogy településünkön van olyan szervezet, amely helyi hatalmi tényező volt eddig is, és alighanem lesz ezután is. Az ő tagjaikat/szimpatizánsaikat is arra kérem, hogy gyakoroljanak józan belátást, és a fenti, pártokra vonatkozó sorokat bár nem az, mégis fogadják el magukra kötelezőnek. Úgy vélem ez így fair.

Tehát az úgy rendben van, ha valaki azt mondja, hogy X.Y. vagyok a Z párt, vagy W szervezet jelöltje, és ez az ÉN programom. Az viszont már nincs rendben, hogy Z párt,vagyW szervezet vagyunk, és ezek a jelöltjeink, ezek a rendezvényeink,vagy ez a programunk. Legalábbis az érvényes választások végéig 3.-a estig.

Továbbá, kérem még figyelembe venni a leírás ezen mondatrészét is "Kifejezett kérésem a topic lakókhoz annyi, hogy tiszteljük meg egymást, a nem sértő, normális hangnemmel, valamint a dedós eszmefuttatásoktól..."

Nem kívánok rá példákat felhozni, de leves olvtárs körül szép számmal akadnak ilyen (nem csak általa írt) kommentek. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem elegem van belőle. Tessék normális hangnemet használni! Úgy is el lehet küldeni valakit a p...ba. Ha meg valakinek úgy nem megy, akkor nem kell ezt az írást eröltetni.

Kérem ezeket megszívlelni, és betartani! Igen, ÖN IS.

Köszönöm.