TyerCorp01 Creative Commons License 2010.09.25 0 0 9238
6:10-kor értünk ki, 6:13-kor Kristóf meglátott egy szép 555-ös Jawát, picit hiányos, nem volt rajta a karbitakaró lemez, 15000-et mertek érte kérni, körbenéztem "basszus de jó lenne, de hogy megy haza, meg miből? Kristófék megszántak, alkudtunk, végül 13-ba' elhoztam. :)
Egy gyönyörű fellelt állapotú (krómok már kaptak az élettől, de a festés szép) 1962-es kuplung, kuplunglánc, váltókar, elsőlámpaüveg, és ülésszivacs, meg karbitakarólemez nélküli 555-ös Pionyr-t. Egyszerűen beleszerettem. Rögtön vettem is hozzá 1-2 órával később egy nullkilométeres öreg csehszlovák pumpát (régebbi, mint az előző 2, ennek még fém a teteje is, szintén nullkilométeres.) Mindezek mellett 100 Ft-ért vettem egy Trio LP-t (tudjátok, egyetlen ismert, és hírhedt számuk volt, a dá-dá-dá, ami amúgy egy rakás ... szerintem, de már csak a vicc kedvéért. Na de 100 Ft-ért? :)))))

Kép este, vagy holnap lesz, ha rajtam múlik.
10 óra után kicsivel már elindultunk, mert rövid volt az alvásra szánt idő, és elfogyott a minden anyagi vésztartalékunk, és amúgyis, elég lesz egyetlen motorral megzavarni az otthoni családi békét. :))

Te meg igazán csöröghettél volna...
Előzmény: kelsza (9237)